torstai 31. lokakuuta 2013

Pennut 6 viikkoa ja pentujen isosiskot pärjäävät harrastuksissa.

Pennut ovat täyttäneet kuusi viikkoa,  ne ovat melko riiviöitä.Vauhtia ja vilinää riittää jokaisella ja meno on hurjaa. Tämä on sitä parasta aikaa kasvattajalle kun pennut touhuaa ja puuhaa ympäri taloa ja pihaa, sitä seuraa ilolla, mitenköhän noista taas pystyy luopumaan. Pennuilla tulee kyllä riittämään virtaa moneen eri harrastukseen :)  TÄÄLTÄ löytyy kuvia pentusista kun olimme ulkona.

Narttu etsii vielä omaa kotiaan. Cheri on villi, valloittava ja todella pieni parsontypy, josta saa huippu harrastuskoiran. Jos Cheri kiinnostaa niin olen yhteydessä.
Puh. 0440303663 / hannaraty@tammenkolon.fi



Pentujen siskopuolet ( Tobyn ensimmäisestä pentueesta ) ovat niittäneet mainetta harrastusten parissa. Nelli (Repoketun Myrsky) sai viimeisen Junnu Sertinsä Virossa ja siitä tuli Eestin juniori Muotovalio (EE Jun-MVA). Onnea kasvattajalle Sannalle ja omistajille Katjalle ja Arille.  Huippu homma!
Nellin sisko Ansa (Repoketun Murina) on viikon sisällä käynyt kahdessa LUT-kokeessa ja tykittänyt tulokset B44 ja B43. Mahtava typy! Nyt Ansa sai oikeuden osallistua A-kokeeseen ja yrittää A tulosta, joka vaaditaan KVA-L tittelin saamiseksi. Onnea Ismolle ja Annelle hienoista suorituksista! :)



Kävin tällä viikolla Adan ja Tobyn kanssaa agitreeneissä, nyt kun Tobyn jalka on parantunut. Alla löytyy Adan ja Tobyn vedot treeneistä. Tosi kivasti meni molemmilla.
Tobyn rata
Adan rata



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti