torstai 10. lokakuuta 2013

Scott KVA-L, Erikoisnäyttely, pennuilla silmät auki ja Tobylle 20 kiloinen mäyrä


Pennut kasvavat ja voivat hyvin. Yksi urospentu etsii vielä omaa kotiaan. Ensimmäinen madotus on pennuille annettu ja otin niistä vähän kuviakin. Kuvat löytyy TÄÄLTÄ.

Sunnuntaina kävimme parsonrussellinterrierin erikoisnäyttelyssä ja koirat pärjäsivät todella hienosti. Morte oli pikkuurospentujen kolmas. (Morte etsii muuten vielä omaa kotiaan joten jos kiinnostaa niin ole yhteydessä. Tästä joku saa mainion kaverin niin metsästykseen kun muuhun harrastukseen.) Ia oli pikku pikkunarttupentujen kakkonen ja sai KP:n, Scott oli nuorten luokan kakkonen saaden ERI:n ja SA:n, Sannan ja minun yhteisomistusuros Jack oli junioriluokan nelonen saaden ERI:n, Tobyn pentu Nelli sai ERI:n ja Amy sai H:n, rungossa oli tuomarin mielestä liikaa väriä. Olen todella tyytyväinen päivään vaikka yhdessä vaiheessa meinasi kädet loppua kesken kun piti esittää Scott, Amy ja Ia samaan aikaan. Onneksi sain apua, iso kiitos kaikille auttaneille siitä ja jälleen kerran Petrille ja Kaisalle kiitos Ronjan vahtimisesta. Omat koirat käyttäytyi hyvin niin kehässä kun sen ulkopuolella ja ehdin vähän vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa. Mukavaa oli myös tavata Tobyn toinen narttupentu Ansa, joka alkaa jo pikkuhiljaa olla vanha tekijä metsällä, melko hurja mimmi!
Erkkarissa otin myös kaikilta mukana olleilta koirilta MYDog dna näytteet sekä SCA- ataksia testit, joten niitä tuloksia odotan innolla. Kaiken kaikkiaan siis vilkas mutta antoisa päivä.
Morte nauttii näyttelystä
Ian hampaiden tarkistus
Joo-o spannattavissa on
Scott PU-kehässä
Ia valokuvauksessa
Jackin palkinnot
Morte liikkuu
Scott nuorten kehässä
Nelli pöydällä
Hyvän viikonlopun päätteeksi saimme kunnian järjestää tuomarille Patrik Doonerille maanantaina metsästyspäivän. Meillä oli oikein mukava päivä jonka kruunasi Tobyn mahtavalla työllä pinnalle saatu 20 kiloinen mäyrä. Saatiin myös mukana olleelle wörkki Rassille 19 kiloinen mäyrä joten melko kookkaita olivat saaliit täällä kertaa. Hienoa päivässä oli myös saada vaihtaa metsästyskuulumisia Irlantilaisen Doonerin kanssa, melko erilaista touhua siellä :)
Saaliskuva
Kyllä se yli 20 kiloa on
Niin ja lopuksi vielä niin Scotista tuli nyt sitten sunnuntaina käyttövalio kun se sai näyttelytuloksen yli 15 kuukautisena. Kävimme A-kokeessa melkein kaksi viikkoa sitten ja Scott suoritti sen tuloksella A48, joten nyt siitä tuli sitten KVA-L. Mainio kaveri!
Uusi KVA-L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti