keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pennut ovat täällä, Scottille menestystä keinoluolilla, Adalle voitto epiksissä, Toby jäljesti mallikkaasti ja B-pennut tutustuu supeihin

Carbon (hiili)- pentue on syntynyt. Sieltä tuli 1 tyttö ja 4 poikaa, joilla kaikilla melkein pikimustat tasapäät :) Kaikki voivat tällä hetkellä hyvin. Yksi pojista etsii vielä omaa kotiaan, joten jos monipuolinen harrastuskoira kiinnostaa niin ole minuun yhteydessä. Puh. 0440303663.

Ebba ja pennut
Iloinen mamma
Cherillä on kiire pois pentulaatikosta
kaikki viisi (Cheri, Colt, Caliber, Chip ja Chain)
Colt ja Chain

Caliber
Colt
Chip
Chain, Chip ja Cheri
Colt, ihan Tobyn näköinen

Rouka-aika (Caliber nukkuu)

Colt ja Cheri

Chainin tyylinäyte

Chain

Hännät (Chip ja Chain)

Pennut

Ruoka maistuu
Kävimme pari viikkoa sitten Ilmajoella Parsonrussellinterrierit ry:n järjestämässä viikonloppu tapahtumassa. Luvassa oli keinoluolakokeita ja mejää. Scott pääsi perjantain ja lauantain välisenä yönä kahteen keinoluolakokeeseen ja toimi todella hyvin saaden molemmista kokeista B43 pistettä! Toby jäljesti sunnuntaina paremmin kun ikinä ennen, mutta valitettavasti ensimmäiseltä kulmalta lähdettiin väärään suuntaan risukasan läpi, josta poika ei päässyt ilmavainulla takas ja tulokseksi AVO2. Minua lämmitti tuomarinkertomuksessa lopputeksti "muutoin lähes täydellinen suoritus", joten suunta on oikea :) Viikonloppuun mahtui myös paljon saunomista, mukavien ihmisten kanssa seurustelua ja nukkumista pienessä mökissä kymmenen parsonin kanssa. Eli ei muuta kun ensi vuonna uudestaan :)
Scott ja keinoluola "saalis"
Tobyn AVO2 pysti
Adan kanssa kävimme seuran epiksissä lämmittelemässä tulevia virallisia kisoja varten ja Ada veti todella hienon radan ja voitti! Toivottavasti ohjaajan hermot kestää myös sitten niissä virrallisissa kisoissa.
Adan voittonalle

Metsästyskausi on aloitettu ja pinnalta ollaan jo saatu sekä supeja että mäyriä. Kennel Tupla-Täplällä oli viime viikonloppuna leiri ja heille järjestimme metsästyspäivän. Leirillä Toby pääsi kokeilemaan Veriä ja toimi siinä hienosti, joten sitäkin voisi ensi vuonna itsekin alkaa harrastamaan. B- pennut Piru ja Ia ovat käyneet tutustumassa supeihin ja molemmat ovat syttyneet hienosti. Mielenkiintoista nähdä mitä talvi tuo tullessaan.

Ian "eka" saalis
Yksi Tobyn supista
Olen käynyt Olgan ja Ian kanssa näyttelytreeneissä ja on ollut todella antoisaa taas peuhata rauhassa meidän lauman nuorempien kanssa ja nähdä miten nopeasti pieni pentu oppii asioita.
Ia treenaa
Tämä on hauskaa
Aina iloinen Olga
Näyttelytreeni on näin kiinnostavaa

Lopuksi vielä pari kuvaa Pirusta ja Nixonista omissa kodeissaan, hyvin tuntuu pojilla menevän :)
Pirun isoveikka
Piru tykkää mustikoista :)
nam
Piru laumansa kanssa
Nixon nauttii saaristolaiselämästä
ei huonot lenkkimaastot pikku parsonille
näihin kuviin ja näihin tunnelmiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti