torstai 4. heinäkuuta 2013

Koiraharrastuksia

Kotitietokoneeni on rikki ja tämän vuoksi en saa tällä hetkellä päivitettyä kotisivuja! Ajankohtaiset uutiset löytyvät täältä blogista.

Viime viikolla Toby jäljesti auton alle jääneen peuran. Tosi hienoa ja määrätietoista jäljestystyötä teki taas poika :)

  
Viime viikolla kävin myös Tobyn ja Adan kanssa kisaamassa hieman agilityä. Molemmat onnistuivat epävirallisissa kisoissa todella hyvin ja Ada voitti ja oli toinen. Toby voitti todella hienolla epävirallisella kolmosluokan radalla yhden kisan. Eilen kävimme myös harrastamassa hieman aksaa ja Toby oli todella hyvä. Molemmista lähdöistä tuli vitoset, joten suunta on oikea. Ebba mitattiin eilen virallisesti miniksi ja Ada oli molemmilta epävirallisilta radoilta kolmonen joten saimme kotiin taas kotiin hieman koiranruokaa, mikä on aina mukavaa kun koiria on jo jonkin verran :)



Pepsin poismenoa suretaan vielä jokainen päivä. Pojalla on nyt parempi olla ilman kipuja ja katselee sieltä ylhäältä pentusisarustensa menoa.



Ia jää todennäköisesti meidän perheeseen elämäämme ilahduttamaan, mistä olen todella iloinen. Ia on valloittavan avoin ja reipas ja mielellään pidän kotona pennun rakkaasta Adastani.



Sitten vielä ne Ebban juoksut. Ebba merkailee ympäriinsä mutta juoksut ei ole vielä alkaneet, vaikka niitä jo täällä odotellaan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti