tiistai 21. toukokuuta 2013

Pentujen seisomakuvat ja viime viikonlopun tulokset

Nyt saatiin sitten pentujen seisomakuvat otettu. Ne olivat kuvaushetkellä noin viisi viikkoa vanhoja. Kaikilla on hampaat puhjenneet ja vauhti senkun kiihtyy. Ulkona olemme joka päivä ja lauman muut koirat ovat saaneet leikkiä niiden kanssa.

Bathazar

Egon

Ia

Piru
Sitten viikonlopun tapahtumiin. Lauantain lähdin ajamaan Ronjan, Ebban ja Scotttin kanssa Mynämäen näyttelyyn. Matkalla piiphdin Liedossa moikkaamassa Adan poikaa (Ebban veljeä) Topi agilitykisoissa. Topi oli lähtenyt Marin kanssa hakemaan SM-kisoihin ja MM-karsintoihin puuttuvaa viimeistä nollaansa ja saikin kaksi serttiä! Yhden Agilitysertin ja yhden Hyppysertin. Nyt pitää heidän odottaa vuosi ensimmöisestä serteistä ja sitten he voivat tavoitella AVA ja AVA-H titteleitä! Todella paljon Onnea! Topi on ihana!




Meilläkään ei mennyt hassummin Mynämäellä, Ebba oli Paras Narttu ja VSP. Scott voitti juniori luokan ja oli PU3 ja sai vara-sertin! Sunnuntaina lähdin sitten elämäni ensimmäiseen Mejä- kokeeseen Tobyn kanssa. Oli todella hiostava keli ja tuntui että monet koirat eivät jaksaneet kunnolla jäljestää. Toby aloitti jäljestämisen hyvin mutta ihan selkeästi loppua kohti alkoi hidastamaan. No tuloksesti saatiin AVO1 mikä on todella hienoa! Itseäni vaan harmitti se ettei Toby ollut täysin oma itsensä ja tämän vuoksi pisteitä ei tullut paljon. Tärkeintä on kuiteskin se että Toby teki hyvät työt, sai parhaan mahdollisen tuloksen ja että se toimii oikeassa haavakoiden jäljestyksessä, mikä meille on se tärkein asia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti