tiistai 8. tammikuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta!

Vuosi vaihtui ja paljon on ehtinyt tapahtumaan. Ellen lähti omaan kotiinsa pitkän hoitojakson jälkeen ja pakko myöntää että pikku viipeltäjää tulee todella ikävä. Treenasin sen kanssa hieman agilityä kun se oli täällä ja on se kyllä oiva pieni neiti! Tyttö ottaa pienet karrokset ja vauhti on huima! Sitten vielä neiti hakee esteitä todella mallikkasti vaikkei Hanna sen kanssa vielä paljon ole treenannut. Me kun olemme sitä mieltä ettei agilityä pidä liian nuoren koiran kanssa tehdä. Joten sen vuoksi he odotivat vähän ennen kun aloittivat treenamisen. Kävin kaikkien koirien kanssa syksyllä ataksia geenitestissä ja kaikki olivat terveitä! Todella hieno uutinen! Ebba, Toby ja Ada kävivät silmä ja polvitesteissä eikä sieltäkään mitään löytynyt :) Hienoja uutisia siis!
Ellen juuri trimmattuna ja ennen kotiinlähtöä.

Nyt meillä on sitten ihan ikioma talo ja keittiöremontti voi alkaa. Kyllä sitä pikkuhiljaa odottaa jo että saa oman keittiön. Ollaan me nyt sitten appianhempien muuton jälkeen keretty hieman vapaata pitämään. Ystävät Pietarsaaresta olivat käymässä viikon täällä ja saimme heidän kanssa taas metsästellä. Viime torstaina oli todella hyvä jahtipäivä. Toby toimi hienosti saaden yhdestä luolasta seitsemän supea! Muuten poika sai olla nuorten tyttöjen seurana napsien kaksi supea toisista luolista. Adalle saatiin ladon alta supi ja Scott sai silloin kaksi mäyrää. Lauantai iltapäivällä ajattelimme käydä Ebban kanssa hieman harjoittelemassa, josko neiti syttyisi mutta kaikki pienet luolat olivat tyhjät, joten se siitä sitten. Adalle kaivettiin samalta reissulta mäyrä. Valitettavasti neiti oli hieman liian kiihkeä toisen mäyrän kanssa ja sai osuman kirsuun :( No hätäisen eläinlääkärisoiton jälkeen selvisi ettei vamma ole niin varallinen ja putsasimme haavan ja tytöt sai sunnuntaina jäädä kotiin kun muu perhe lähti metsälle. Silloin Scotille saatiin supipari ja Tobylle yksi supi. Luolat olivat melkolailla tyhjiä, joten tuottaakohan metsästys pikkuhiljaa tulosta vai olikohan supit vaan liikkeellä kun keli oli sunnuntaina poutainen. Tiedä häntä. Mukava päivä oli jälleen kerran ja hienointa on tietysti se että myös meidän pikkuvesseli Scott on alkanut toimimaan luolissa.



Väsyneet metsästäjät

Scotin mäyrät


Agilityä olen ajatellut alkaa harrastaa taas aktiivisemmin ja viikon kuluttua pitäis varmaan uskaltaa startata Adan kanssa kisoissa. Saa nähdä mitä siitä tulee :) Adahan on todella hyvä agilitykoira, minulla vaan ei ole viime aikoina valitettavasti ollut aikaa treenata saati kisata neidin kanssa kunnolla. No nyt olisi sitten trakoitus lähteä kisoihin.

Viikon kuluttua meille tulee sitten koirat Yhdysvalloista. Niiden kasvattaja tulee myös käymään Suomessa ja on todella mukava nähdä Julie pitkästä aikaa. Hän on todella pitkänlinjan parsonkasvattaja, jolta on aina ollut ilo saada neuvoa ja apua. Me käymme Julien kanssa lauantaina Turku KV:ssa ja tulee olemaan kiinnostava kuulla hänen mielipitensä Suomen koirista. Toivottavasti näyttelyyn on ilmoitettu monta parsonia :)

Toivon tietysti myös että pikkumies Jack (Somerset Make My Day) löytäisi kodin. Minulle jää Jackin sisko Amy. Jack on Julien mukaan aivan valloittava pieni parson, josta joku voisi saada todella hyvän harrastuskoiran esim. agilityyn. Jack on tällä hetkellä tosi pieni ja jää todennäköisesti miniksi. Jos olet harrastuskoiraa vailla, niin ota yhteyttä!
Jack (Somerset Make My Day)

Hyvä rakenne

Valloittava pikkumies

2 kommenttia:

  1. God fortsättning på det nya året! Roligt att få igen läsa om er och era hundar. Jack ser jätte fin ut, hoppas att han får ett bra hem här i Finland. Hur gammal är han?

    Ha det bra!
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Jack är lite på fyra månader och fick ett jätte fint hem hos Sanna i Kouvola. Jag skall göra en update på bloggen inom kort. Vi hörs! :)

      Poista