perjantai 25. helmikuuta 2011

Hiljaiseloa ja kuvia

Meillä jatketaan hiljaiseloa. Viikonlopulla käytiin Adan ja Tobyn kanssa agikisoissa, mutta koska elämäntilanne on tällä hetkellä hieman sekaisin ei starteista mitään tullut. Nyt huomaa, että elämänmuutos myös vaikuttaa koiriin ja tämän vuoksi on parempi latailla omia ja koirien akkuja ja palata kisakentälle sitten kun taas löytyy intoa ja voimia.
Pennut voivat hyvin uusissa kodeissaan ja ensimmäisissä eläinlääkärintarkastuksissa/rokotuksissa on käyty. Pennut ovat kaikki villejä ja ihania! Oskun tapasin ATT:n möllikisoissa, Arvoa ollaan nähty Lägin hallilla ja Chokon ja Anitan luona käytiin juomassa kahvit viime viikolla. Topi voi todella hyvin Lehtimäen perheessä jackrussellityttöjen seurana. Kaikki ovat kasvaneet huimaa vauhtia. Pojat ovat kaikki saaneet käydä koiratapahtumissa ja ovat olleet todella urheita ja reagoivat uusiin tilanteisiin hyvin. Osa pojista on jo tutustuneet agilityyn, mutta tietysti maltilla :)
Sitten kuvia, ensimmäisenä Topi:



Sitten Osku:


Sitten kuvia, Arvosta, Chokosta (hieman huonot koska kamera oli kylmä) ja meidän laumasta (Ada ennen ja jälkeen trimmauksen).

Ragge kyläilemässä


Ebballe tuli hieman kylmä :)

Tobyn rakas Snorken <3

Walking in the Winter Wonderland


Äiti ja Tytär





Meidän lauma



Ebba "nauttii" auringosta








Arvo I




Ebba lähtee leikkiin veljensä kanssa







Ebba ja Choko


1 kommentti:

  1. Voin jakaa ton kokemuksen kanssasi: elämäntilanteen muutos vaikuttaa koiriin paljonkin.Ihania kuvia ja ihania pentuja. Arvon ja Topin näinkin viime kisoissa telmimässä keskenään.Näyttävät toimeiliailta ja tomerilta parsonpojilta.Terkkuja ja anna aikaa itsellesi ja koirillesi tottua muutokseen. Aika auttaa.t. Marja ja Eicca

    VastaaPoista