keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Terveisiä pentulaatikosta

Eilen viimeiselläkin pennulla aukesi silmät ja tänään nähtiin ensimmäinen hännänheilahdus. Askelia ovat pienokaiset ottaneet jo parin päivän ajan, mutta enimmäkseen päästään pari askelta ja sitten kaadutaan maahan. Pilkku-poika on kovin menijä kaikista, eikä se millään tahdo pysyä paikallaan. Nukkumatyylin pennut ovat varmaan oppineet Tobylta, sillä aina joku nukkuu jalat ilmassa. Pennut voivat hyvin ja nukkuvat edelleen suurimman osan päivästään.

Maanantaina Toby pääsi Niinun agitreeneihin ja saimme todella hyvää palautetta. Niinu kehui Tobyn keskittymistä sekä meidän yhteistyötä. Nyt alamme toimimaan parina eikä silleen että Toby menee ja minä yritän pysyä perässä. Tuntui todella mukavalta tehdä Tobynkin kanssa agilityä niin että minä hallisten tilannetta eikä toisinpäin.Oisko pojasta kasvamassa aikuinen :)

Viimeiseksi niitä pentukuvia. Lisää kuvia täältä


Junior ja Suklaa sydän




Jalat kattoon

Pusu tassulle




Junior



Suklaa sydän ja Ada Kakkonen

Pilkku-poika

Suklaa sydän menossa mamman luokse


Ada Kakkonen, Pilkku-poika ja Enkelisiipi

Ensimmäisiä askelia

2 kommenttia:

  1. Voi mitä pulleroita! Adalla taitaa olla kermaa nisissä :)

    Pilkunviilaajan on pakko huomauttaa, että suklaasydän on yhdyssana ;) Siis ellei tässä ole tarkoituskella kirjoitettu niitä erikseen.

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanan värikkäitä penneleitä ;) Tuhinaa riittää teilläkin pentulaatikossa, meillä vähän pienempiä vielä. Onnea katraasta!

    VastaaPoista