tiistai 28. joulukuuta 2010

Meidän isi on Lägin agimestari 2010 :)


Eilen käytiin Lägin agilitymestaruuskisoissa ja pentujen isästä Raivosta tuli Lägin agilitymestari 2010. Marju ohjasi Raivon todella hienosti ja varmasti ja he tekivät hienon nolla radan. Marjulla meni muutenkin eilen hienosti, sillä hän oli Tirin kanssa miniluokassa toinen ja voitti Ormin kanssa maxien mestaruuden. Onnea heille! Marju valitsi sunnuntaina pojista nyt omansa ja Ada Kakkosesta tuli Arvo Ykkönen. Toivottavasti tästä pikkupojasta kasvaa myös agimestari :) 
Minä itse olin alimestaruuskisoissa Tobyn ja Tintinin kanssa. Tobyn kanssa meillä meni rata todella hienosti. Kepit ja kontaktit onnistuivat hyvin. Harmillisesti alussa meillä tuli hylätty kun Toby karkasi pussiin mutta muuten oli todella hieno rata. Mia Laamanen, joka oli tuomari, jopa kehui Tobya maalissa. :) 
Raivon poika, ja pentujen velipuoli, Tintin ja minä osallistuimme medimölli -luokkaan, ja voitimme sen. Tintin oli todella nopea mutta tälläkin kertaa meille tuli virheitä kontakteilta, eli niitä pitäisi nyt urakalla alkaa treenaamaan. Tintinin vauhti oli jälleen kerran niin huikea että kaikki katsojat olivat kuulemani mukaan pitäneet hengitystä, kun olimme radalla ja minun jalat menivät kun Singerin kone (Tarjan sanoja lainaten). Toivottavasti näistä pennuista tulee nyt sitten samanlaisia vauhtihirmuja :) Kolme pentuahan menee agilitya aktiivisesti harrastaviin koteihin.
Möllimestari minä ja Tintin

Agimestarit 2010 isä Raivo ja Tintin poika

Sitten pentuihin. Pennut ovat nyt sirutettuja ja viralliset nimet  on päätetty. Kaikille on löytynyt hyvät, harrastavat kodit melko läheltä. Pennut ovat kovin itsevarmoja ja tomeria. Täällä kotona on koko ajan vilinä käynnissä ja ruoka maistuu pienoisille hyvin. Kun kävimme Tarjan luona sunnuntaina niin kaikki uskalsivat hetken mietittyään tulla häkistä ulos ja tavata Tarjan laumaa ongelmitta. Sirutustilanteessa kaikkia kiinnosti enemmän lautasella ollut jauheliha kun se tosi asia että ihon alle pistettiin siru. Ovat kuulemma kaikki hyvän luonteisia ja vilkkaita. Mielellään ovat toiminnassa koko ajan mukana ja yrittävät parhaansa, jotta Toby tai Ada lähtisi leikkeihin mukaan. Viime viikon aikana pennut ovat jo saaneet käydä ulkona tutustumassa lumeen ja tarpeitakin on tehty hienosti ulos. Joulupyhät vietettiin vanhempieni luona Sipoossa ja automatka sinne ja Tarjan kautta takaisin sujui todella hyvin ja hiljaa, ei sieltä pentujen häkistä monta piipahdusta matkan aikana kuulunut :)  Alla sitten esittely nimistä ja kodeista:


Tammenkolon Aurora. Ebba jää meidän laumaan asumaan.

Tammenkolon Arvo. Arvo Ykkönen liittyy Raivon omistajan Marjun laumaan.

Tammenkolon Amor. Choko menee Anitan seuraksi Kirkkonummelle.
Tammenkolon Alexander. Topi menee asumaan Lehtimäkien laumaan, johon kuuluu entuudestaan kolme pikku russelli narttua.

Tammenkolon Arthur. Tämä pikkumies menee asumaan Vallusen perheen luokse Lemuun.
Topi ja Arvo

Ebba ja Arvo

Choko ja Arvo




1 kommentti:

  1. Onnittelut Lägin agimöllimestaruudesta! :D.

    Pennut ovat aivan syötävän suloisia! :) Ihana kuulla, että olet löytänyt kaikille hyvät kodit. Rasuja koirille! :)

    t.Rauni ja Lola

    VastaaPoista